admin Posted on 10:28

Ethereum-säätiö rakentaa omistettua Eth 2.0 -turvallisuusryhmää

Ethereum-säätiö haluaa palkata erityisen turvallisuusryhmän katkaisemaan kaikki Ethereum 2.0: n näkökohdat.

Ethereum-säätiö rakentaa erityisen tietoturvaryhmän Bitcoin Code: lle tutkimaan mahdollisia kyberturvallisuus- ja salaus-taloudellisia kysymyksiä seuraavan sukupolven Ethereum-verkossa.

Säätiön Eth 2.0 -tutkija Justin Drake ilmoitti rekrytointiprosessin alkamisesta Twitter- syötteessään

Säätiö haluaa palkata erilaisia ​​turvallisuus- ja tilintarkastusammattilaisia ​​sekä ohjelmistoon että tulevan päivityksen yleiseen malliin.

Mahdollisten ryhmän tehtävien joukossa on ”sumea, palkkionmetsästys, hakuvelvollisuus”, joka liittyy suoraan ohjelmistoturvan hallintaan.

Ethereum-asiakaskehittäjät ovat jo ryhtyneet tulevien Eth 2.0 -asiakkaiden fuzzingiin. Ponnisteluja johti Rust-pohjaisen majakka-asiakkaan kehittäjät Sigma Prime.

Fuzzing on virheenhakutekniikka, joka sisältää roskatietojen syöttämisen ohjelmistoille epästandardin vastauksen käynnistämiseksi. Monet tänään verkossa löydetyistä virheistä johtuvat virheellisestä tulojen puhdistuksesta, jossa erityyppiset tulot voidaan tulkita konekoodiksi tai tuottaa yksinkertaisesti ei-toivottua käyttäytymistä. Fuzzing auttaa löytämään nämä kriittiset kohdat ja päivittämään koodin mahdollisten katastrofaalisten virheiden estämiseksi.

Turvallisuusryhmä tekee myös enemmän teoreettista työtä kryptografisten algoritmien muodollisesta varmennuksesta. Tällä prosessilla pyritään matemaattisesti todistamaan, että tietty algoritmi on turvallinen. Säätiö hakee myös taloudellisen mallinnuksen asiantuntijoita.

Turvallisuuden lisääminen

Ethereum 2.0: n vaiheen 0 valmistelun viimeisten vaiheiden ollessa käynnissä, verkon turvallisuuteen painotetaan nyt voimakasta painoarvoa.

Äskettäin säätiö käynnisti erikoistuneet ”hyökkäysverkot” palkkionmetsästäjien murtamiseksi. Löytämällä ongelmia ennen mainnet-julkaisua, kehittäjät haluavat varmistaa sujuvan siirtymisen.

Tämä lähestymistapa on osoittautunut menestyväksi, ja useita vahvistettuja hyväksikäyttöjä on korjattu. Ohjelman onnistumisen jälkeen tänään on käynnistetty useiden asiakkaiden hyökkäysverkko .

Ethereum Medalla TESTNET , ensimmäinen täysin ylläpitämä yhteisö, on määrä käynnistää tiistaina lukitsemisen jälkeen vuonna tarvittava määrä validaattorin etuajassa.

Mainnet-julkaisu tapahtuu määrittelemättömänä ajankohtana, kun kehittäjät ovat varmoja verkon vakaudesta.

Drake ennusti aiemmin, että näin voi tapahtua vasta vuonna 2021, vaikka jotkut, kuten Ethereumin perustaja Vitalik Buterin, ovatkin optimistisempia markkinoille saattamiseksi tänä vuonna.