Extreme hebzucht‘ en FOMO die zich vastklampt als BTC-knuppels $16.000

Bitcoin heeft zijn hoogste prijs sinds begin 2018, terwijl de koopwoede voortduurt.

Bitcoin heeft net zijn hoogste prijs sinds 8 januari 2018 bereikt en klopt nu weer op de deur van $16.000 als FOMO de markten aangrijpt.

In een opwaartse beweging die meer dan 12% heeft toegevoegd Crypto Revolt in de afgelopen 24 uur, raakten de Bitcoin-prijzen hun hoogste niveau in 33 maanden en bereikten $15.980 tijdens de vroege handel in Azië vandaag, 6 november, volgens.

Het $16K niveau kan weerstand vormen aangezien er twee wekelijkse sluitingen waren op $16.100 begin januari 2018, dus als de kaars van deze week deze niveaus kan vasthouden, zou er een duwtje in de rug kunnen zijn in de richting van dat ongrijpbare all-time high. Grafiekpatronen doen momenteel denken aan die van eind november 2017 toen BTC een snelle duw gaf van $7K naar top $16K in slechts drie weken.

Analisten hebben opgemerkt dat de prijs van Bitcoin nu 80% van zijn all-time high is, het dichtste bij volledig herstel dat ooit is geweest, wat gemiddeld slechts 12 dagen heeft geduurd van deze niveaus naar ATH historisch gezien.

Aan de andere kant kunnen traders hier wat winst maken, wat zou kunnen resulteren in een pullback.

BOOM! nam gedeeltelijke winst op $btc longs

ook interessant om op te merken btc angst en hebzucht index net gespijkerd tot extreme hebzucht en 90.

ik ben comfortabel het nemen van wat winst van de tafel hier en wachten om meer lagerehttps://t.co/NjdNOyMkov pic.twitter.com/pZJmOJVCqg te laden.
– Benjamin Bluntz (@SmartContracter) 6 november 2020

De ‚Angst en Hebzucht Index‘ is op dit moment met 90 in de ‚extreme hebzucht‘ zone aangezwengeld. De laatste keer dat het zo hoog was, was in juni 2019, toen het 92 bereikte, toen Bitcoin zijn hoogste prijs voor dat jaar haalde met iets minder dan $14K.

Ervaren beleggers, zoals de voormalige miljardair hedgefondsmanager Mike Novogratz, raadden in een recente tweet de verkoop op basis van emoties af.

„Het moeilijkste om te doen in een stierenmarkt is om te zitten. Mijn vriend Paul Jones noemt het de ‚pain of the gain‘. Dit is een stierenmarkt van $BTC. Jouw taak is om op je handen te zitten en je telefoon op slot te doen.“

De Amerikaanse verkiezingsuitslag kan de katalysator zijn geweest voor de rally van deze week, omdat Joe Biden zijn voorsprong op Donald Trump uitbreidt met het tellen van de stemmen. Op het moment van de pers, leidde Biden met 264 tot 214 in de race naar 270 met nog maar vijf staten te gaan. Square heeft ook net een recordomzet en winst uit de verkoop van Bitcoin gemeld op de Cash App.

Kommentare geschlossen.